Cautare

2324 de rezultate pentru "pacurar ioan" (3.78 secunde)
Senatorul UDMR Verestoy Attila si senatorul PD Valentin Dinescu au anuntat ca sustin cererea lui Ion Iliescu, astfel ca presedintele de sedinta, senatorul PSD Doru Ioan Taracila, a dispus reluarea votului.
Presedintele de sedinta, senatorul PSD Doru Ioan Taracila, le-a dat ragaz colegilor sa-si ocupe locurile sala, prezentand, de la tribuna, programul de lucru si facand tot felul de alte comentarii.
Deputatul PSD Ioan Stan i-a criticat ieri pe democrati pentru votul favorabil dat de acestia proiectului de lege privind majorarea pensiilor, initiat de social-democrati.
Din "esalonul secund", ii gasim pe Ion Basgan, senator PNL, Radu Ciuceanu, membru fondator al bancii si fost lider PNL la inceputul anilor 90, apoi deputat PRM in legislatura 2000-2004, Petre Nicoara, presedintele liberal al Consiliului Judetean Cluj si Ioan Giurgea, lider PNL Cluj.
Infiintarea filialei a avut loc duminica, 29 iulie, in prezenta presedintelui UPSC Constanta, Marius Pricopie si a presedintelui organizatiei nationale, Ioan Talpes.
In asteptarea unei decizii a democratilor privind pozitia acestora fata de motiunea pe care PSD a anuntat ca o va depune, vicepresedintele PD Ioan Oltean vorbeste despre o eventualitate a intrarii partidului sau la guvernare, daca actualul Guvern cade.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Aflat la deschiderea noului an universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Basescu a afirmat, in discursul pe care l-a rostit in fata studentilor, ca scoala romaneasca sufera in continuare de "tare mai vechi", cum ar fi mita la promovarea examenelor si plagiatul practicat deopotriva de studenti si profesori.
Democratul Ioan Oltean acuza faptul ca PNL ar fi dat "milioane de euro" parlamentarilor care au votat impotriva motiunii de cenzura a PSD, iar liberalii ameninta cu instanta in cazul in care deputatul PD nu prezinta dovezi sau nu-si cere scuze pentru aceste afirmatii.
Desi a fost prezent, duminica, pentru cateva ore, in capitala Moldovei, presedintele Traian Basescu nu s-a mai inchinat la moastele Sfintei Cuvioase Parascheva si la cele ale Sfantului Ioan Gura de la Aur, amplasate in fata Catedralei Mitropolitane din Iasi.
La randul sau, prim-vicepresedintele PC, Dan Ioan Popescu, a declarat ca membrii conducerii partidului au avut cateva intalniri cu liderii Miscarii Reformatoare, in timpul carora au fost discutate unele proiecte legislative promovate de aceasta organizatie.
Somnul i-a dat batai de cap chiar si fostului ministru al Apararii, Ioan Mircea Pascu, el insusi candidat pe listele PSD, insa pe locul al saptelea.
Ioan Oltean - deputat PD de Bistrita-Nasaud; ... Corneliu Ioan Dida - deputat PSD de Constanta. PIN sustine ca banii incasati de acesti parlamentari de la inceputul mandatului si pana in prezent sa fie recuperati.
Vicepresedintele PD Ioan Oltean a anuntat vineri ca va continua campania pentru referendum pana la inchiderea urnelor, fiindca in textul legii este prevazuta doar data la care incepe campania, nu si cea la care trebuie sa se incheie.
Ioan Mircea Pascu - 58 ani. ... Cel mai in varsta candidat este Theodor Stolojan (PLD) - 64 de ani, urmat de Ioan Mircea Pascu (PSD) - 58 de ani.
Vicepresedintele PD, Ioan Oltean, a declarat vineri, potrivit agentiei NewsIn, ca electoratul nu va afla pâna la alegerile locale din 2008 care sunt obiectivele, scopul noului partid, iar membrii PDL va trebui sa fac eforturi foarte mari pentru a demonstra ca PD se regaseste în noua formatiune.
Potrivit secretarului general al Academiei, Ioan Paun Otiman, intr-o prima faza, situatia lui Balaceanu-Stolnici va fi analizata intr-o sedinta a Prezidiului Academiei. ... Nu putem discuta despre o excludere intr-o situatie de acest gen, pentru ca nu avem o acoperire legala", a declarat pentru MEDIAFAX Ioan Paun Otiman.
Ioan Chelaru, chestorul Senatului, a anubtat marti, la finalul sedintei Biroului Permanent, ca in urma raspunsului de la Comisia juridica privind cazul lui Paul Pacuraru, conducerea Senatului va solicita DNA documentatia in baza careia s-a solicitat urmarirea penala a acestuia.
Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a declarat ca PNL are "suficienta pricepere pentru a face intotdeauna cele mai proaste propuneri" pentru fotoliile vacante de ministri, mentionand, totodata, ca presedintele Traian Basescu are "competenta exclusiva" in numirea lor.
Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat, luni, la dezbaterea motiunii simpe,a PDL privind taxa auto, ca democratii au gresit ca, fiind la guvernare, au fost de acord cu taxa de prima inmatriculare, dar ca "numai boul este consecvent in greseala".
google-analytics.com